Chanel and the "Metiers d'Art Show"

7:56 PM

Στην νέα καμπάνια της Chanel πρωτογωνιστεί η Tilda Swinton. Η Tilda Swinton θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη καμπάνια του οίκου Chanel, για τη συλλογή «Metiers d'Art Paris-Edimbourg», μία συλλογή που παρουσιάστηκε σε ένα ατμοσφαιρικό fashion show, στο Linlithgow Palace στο Εδιμβούργο.

 «Η Tilda ενσαρκώνει άψογα αυτή τη συλλογή», δήλωσε ο creative director του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld. «Είναι από τη Σκωτία αλλά – πέρα από αυτό – είναι μία μοντέρνα γυναίκα, ένα διαχρονικό είδωλο κομψότητας.», συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός επιλέχθηκε για την «προσωπικότητα, το χάρισμα και τη γοητεία που διαθέτει», δήλωσε εκπρόσωπος του γαλλικού οίκου. Την καμπάνια φωτογράφησε ο ίδιος ο Kaiser και αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Μάιο. 








 The "Metiers d'Art Show" 

Στη Σκωτία βρέθηκε ο κόσμος της μόδας, το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου, για μία επίδειξη μόδας ενός από τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο.

 
Η πρόσκληση για το event που σχεδίασε ο ίδιος ο Karl.

 Το παλάτι Linlithgow, στο West Lothian του Εδιμβούργου, φιλοξένησε φέτος το καθιερωμένο ετήσιο fashion show “Metiers d'Art” του οίκου Chanel, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld. O Kaizer επιλέγει κάθε χρόνο μία διαφορετική πόλη για να παρουσιάσει αυτήν την Ready-To-Wear συλλογή, με την οποία τιμά τη δεξιοτεχνία των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται. 


 Η collection, εμπνευσμένη από σκωτσέζικα σχέδια και υφάσματα, παρουσιάστηκε ανάμεσα στους τοίχους του μαγευτικού παλατιού του 15ου αιώνα που αποτελεί τη γενέτειρα της Βασίλισσας Μαίρης της Σκωτίας.







 “Λατρεύω το μέρος και ο τρόπος που παρουσιάστηκε το show ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί αυτό το μέρος για ένα fashion show. Ήθελα τον σκληρό ρομαντισμό που αποπνέει”, δήλωσε ο Karl Lagerfeld μετά το τέλος της επίδειξης. 


  
Το ατμοσφαιρικό catwalk παρακολούθησαν 400 καλεσμένοι από τον διεθνή χώρο της μόδας, το οποίο ξεκίνησε και έκλεισε με το μοντέλο από την Σκωτία, Stella Tennant



To video απο το show....

You Might Also Like

0 Comments

Subscribe